Schaduwkanten

BE THE LIGHT

We kennen ze allemaal en wij hebben ze ook allemaal.

Stukken in ons zelf waar het licht niet komt, omdat er iets tussen is gekomen dat het licht, onze levensenergie en liefde blokkeert.

Deze stukken zijn altijd pijn en wonden in jou, die ontstaan zijn door conditioneringen, verwachtingen, opvoeding en wat je hebt meegemaakt in je huidig leven en wellicht al in vorige levens.

Je schaduw is verankerd in je lichaam: je lichaamshouding, je adem, hoe je praat en hoe je beweegt, voelbaar als plekken in je lichaam waar het strak voelt en waar je minder of niet ademt. Op deze plekken zit de blokkade van energie en trauma. Omdat het op moment van gebeurtenis te pijnlijk was om te doorvoelen ben je het gaan vermijden.

Op een gegeven moment kun je de pijn en spanning van je lichaam niet meer negeren en begint je schaduw tegen je te praten. Je ontvangt (vaak onbewust) triggers vanuit je relatie, interactie met andere mensen, je kinderen, je familie.

In begin lukt het je wellicht nog om deze roep van je lichaam op zij te zetten, tot dat deze steeds meer uit balans raakt en ziek wordt. Er is licht nodig om te kunnen groeien. En groeien betekent ook, om af en toe op te ruimen en je vrij te maken van oude pijn, overtuigingen, emoties, verdriet en spanning. Omdat wij altijd in beweging zijn en er ook nieuwe pijn, verdriet, emoties en spanning bij komen is het zo belangrijk om opstapeling te voorkomen, zodat er ruimte blijft voor het licht in jou.

 

De confrontatie met je schaduwplekken is lastig maar wel de juiste ingang tot jouw innerlijke schat - jouw licht. Met aandacht en zachtheid kan de blokkade smelten, loskomen en uiteindelijk verdwijnen. Er ontstaat weer ruimte en zachtheid in je emoties. Triggers verdwijnen en je levensenergie heeft weer de ruimte om vrijuit door je heen te stromen. Rust, ontspanning, zachtheid en liefde laten je weer voelen hoeveel kracht en potentie in je zit.

 

Herken jij je hierin en:

  • is je levensenergie op dit moment laag?

  • ontwikkel je ontwijkend gedrag in bepaalde situaties?

  • ervaar je onzekerheid?

  • slaap je slecht?

  • ben je onrustig?

  • ga je regelmatig over je eigen grenzen heen omdat je geen Nee durft te zeggen?

 Reiki is een prachtige tool om je weer in je kracht te zetten en het licht in jou weer tot stralen te brengen.

Waar je door blokkades heen mag bewegen en je bewustzijn vanuit zachtheid en liefde mag verruimen.

Een reiki healing sessie bij Follow you in Groningen geeft je nieuwe inzichten, die je helpen vanuit zachtheid los te laten en ruimte te maken voor groei.

Vanuit liefde naar jezelf en voor jezelf.

Vorige
Vorige

Het belang van het verkennen van de vrouwenlijn

Volgende
Volgende

Je kunt niet altijd..